festival



När som helst åker vi. Jag, Revoliver, Kwönk och Pantern ska till Dampfestivalen och sen till Emmabodafestivalen (med någon dag mellan att återhämta sig på).

Det kommer bli mega.

Fick lönebesked idag också, såklart har de gjort fel och gett mig enbart timlön istället för min fasta lön plus extra timlön. Jävla hjon. Får fixa det sen.

Peppar med The Haunted, packad och klar, väntar bara på signal från chaufför Pat.

PUSS!

tjejerna

Igår skulle jag ta det lugnt hemma på kvällen, men gick ut i stället. Baba på en onsdag.
Jag var inte svårövertalad. Det hände roliga saker där. Och utanför.

idag...

Har jag träffat vänner jag inte träffar så ofta.

Gillar jag The Dead Weather.

Har det varit tråkigt väder.

Äter jag popcorn.

bird is the word



IKVÄLL SKA JAG TITTA PÅ MASSA TECKNAT!

kompisar

Hej Kwönk och Steens!

___
Igår var jag mitt fullaste hos Björn. Dansade tequila och drack tryckare.

this never happened

I kväll har jag:

Suttit på 54:ans uteservering med Herb och K-gun. Sen skrattat åt white trashen inne på själva 54:an i fem minuter. Drygt? Ja.

Åkt till Rådmansgatan och inte hittat Sugar Bar. Hittat Sugar Bar. Kvävts av fakerök och hängt med Herb, Matilda, Oliver, Knubb-Clara, Joutsemutso, Lee, Leon etc. Eller hängde vi verkligen? Det minns jag inte.

Åkt hem.

Hällt upp rosé.

Kliat mig på foten.

Satt på Frances the Mute.

Haft efterfest (snart).

(friday) i'm (not) in (love)

Hej

Jag har jobbat en vecka nu. Kul!

Nu: Dream Theater, en folköl, två lediga veckor där Damp och Emmaboda är inkluderat, och snart en uppfriskande dusch.

Sen: Vet inte.

maida vale



Idag har jag (förutom att hjälpa pappas flickvän flytta in hos honom) laddat ner massa The Mars Volta-bootlegs.

Är det så här det ska sluta? Känner mig redan gubbig.

JAG MINNS AUSTIN 2001! FÖRBAND TILL PEARL JAM, DE REV AV CICATRIZ PÅ MINDRE ÄN FEM MINUTER OCH HADE ETT FRUNTIMMER PÅ BASGITARREN!

do you remember how you wore that dress?

Jobbar den här veckan. Sommarfritids. Det innebär att man hänger med sköna ungar i fem timmar, ger dem lite lunch eller mellanmål (beroende på om man jobbar förmiddag eller eftermiddag), spelar Yatzy, lyssnar på Star FM och dricker te. Och får betalt. Sommaren blir bara bättre och bättre.

Igår spelade jag tv-spel med Steens och Oliver. Moa och Helena kom förbi och utkämpade några helt legendariska Fight Night 4-matcher mot varandra. Tyson mot Ali. Mörch. Sen sov jag. Gott.

ballad of the unborn



Varit på F12 och för fjärde gången insett att det suger där.

Druckit alldeles för många öl för att vara så här nykter.

Peppat som fan på ett gammalt ragg som stannade på F12 i tio minuter.

Läst högt ur Orhan Pamuks Snö på nattbussen.

Slagit i huvudet i nattbussfönstret mitt under sms-skrivande.

Slagit sönder locket på min enda kastrull.

Poppat popcorn.

- Nu blir det popcorn, Esbjörn Svensson Trio och Pokémon Ruby.

GOD NATT!

i spit when i talk, i'll fuck anything that walks

Har precis svartjobbat lite. Gräsmattan är nu klippt hos Herbie. I gengäld får jag mat. På mitt riktiga jobb gjorde jag två vettiga saker på två timmar idag, städade efter lunch och torkade upp kiss. Sommarfritids är "fett ägigt" som barnen skulle sagt.

Nu lyssnar jag på Eminem, ska tydligen till F12 ikväll. Tråkigt att det är ont om schyssta gratisställen i stan en måndag.

oh me oh my

Förfest i Larceberg. Tatueringssnack, svaga screwdrivers, rosévin, countrypop och tubsockor.

Älska livet?

skaka skaka din skak

Baba på onsdag blev lite av ett debacle, men roligt hade vi ändå.

beautifly vs zigzagoon

Idag har jag spelat Pokémon Ruby HELA dagen.

mitt roligaste



Såhär exakt ett dygn efter hemkomsten från Arvikafestivalen ska jag göra ett tappert försök att reflektera och sammanfatta.

Varje förmiddag var jag slut. Inge så konstigt kanske men det var lite deppigt. Fram mot eftermiddagarna blev solen snällare, huvudet och tröttheten lindrigare och tempot högre. Emellanåt var det nog en topp tre-festival för mig, tillsammans med Hultsfred 05 (jag var 17 och tappade aldrig tempot, det låg på 110% i dagarna fem) och Emmaboda 08 (den lyckliga festival jag behövde efter två deppiga). Ibland ville jag bara dö. Skit i det. Jag spenderade alldeles för mycket pengar, mycket på grund av att stormköket pajade så att jag bara hann laga fyra av mina arton medhavda nudelpaket.

Jag hade varit lite orolig inför kulturkrocken Lidingö generation 2 - Vimmerby, vilket besannades lite grann, men inget allvarligt. Jag var garanterat den som gillade flest personer i campet (alla).

Simba var den succé han alltid är. Han födde dock inte barn. Inte brann han upp heller. Slutet på en era? Vet inte, hoppas inte det.

Konsertmässigt såg jag bara fyra band. Fyra av mina favoritband. Alla var skitbra.

Inledde med att se Opeths första halvtimme på torsdagen. Som vanligt helt briljant. De inledde med en gnistrande, andnödsframkallande Heir Apparent. Kände mig dock tvungen att sticka mot Vintergatan efter halva konserten, hyfsad plats till The Mars Volta måste man ju ha.

The Mars Volta var bra. De var fantastiskt bra. De var övermänskligt (hur mycket jag än hatar det order så passar det bra här) bra. Det var min näst största konsertupplevelse någonsin, efter deras himmelsspräckande tvåochenhalvtimmes-urladdning på Cirkus februari 2008. Efter första refrängen i Roulette Dares (The Haunt of) grät jag faktiskt. Det var kul. När Pridgen spårade ur totalt på Viscera Eyes och sen i Wax Simulacra skrattade jag bara. Man kan inte göra någonting annat, det är alldeles för fulländad musik. Cedric var uppenbart sur över något, dissade publiken och gick av scenen först av alla med bara en liten vinkning till tack. Det är skit samma. Han gav oss ändå allt man kan ge på 75 minuter.

bob hund sen, var också fantastiskt. Världens tredje bästa människa (efter Johan Palm och Jesus) Thomas Öberg är en underhållare av astronomisk klass. Jag saknade många av mina favoritlåtar, men det gjorde inte så mycket.

Fleet Foxes var mycket bättre än jag trodde. Jag trodde att stämsången och harmonierna på skivan inte skulle kunna bli så mycket bättre, inte ens live. Men det är otroligt hur bra de sjunger live. Flerdimensionellt, överraskande och änglalikt. Mykonos och Blue Ridge Mountains på slutet. Bullseye.

 I övermorgon kommer jag bli taggad på Hultsfred. Dumt att jag är pank.

rouletteutmaningar (det läskiga med)



Hemma från Arvika. Återkommer.

RSS 2.0